Referenties

Ellen, dochter I. 10 jaar

Toen onze dochter 10 jaar was, heeft Stephanie haar en ons enorm geholpen. Onze dochter kon moeilijk alleen in slaap komen. Durfde ook eigenlijk niet alleen op een etage te zijn. En als ze ’s nachts wakker werd kroop ze bij ons of een van onze andere kinderen in bed. Onze dochter heeft Stephanie 5 keer gezien en daarna was dit patroon doorbroken. Ze deed dit door een beroep te doen op de eigen krachten van onze dochter. Dat lukte goed. Naast dat ze makkelijker sliep ( en wij ook) gaf dit onze dochter meer vertrouwen in zichzelf en dat ze dingen zelf aan kan en kan oplossen. Heel fijn!

Daniëlle, dochter A. 7 jaar

Mijn dochter van 7 jaar wilde vanaf jongs af aan niet alleen slapen en als ze eindelijk sliep dan kwam ze er ’s nachts meerdere keren uit om bij ons in bed te slapen. Dit had een enorme impact op mijn nachtrust. Ik kende Stephanie via mijn werk en had haar al eens gezegd dat ik haar hulp kon gebruiken. Nadat ook mijn man merkte dat dit niet langer zo kon hebben we Stephanie gebeld. Na 5 sessies met Stephanie, waar veel kleine en grote dingen uitkwamen, slaapt zij nu op haar eigen kamer en in haar eigen nieuwe bed de hele nacht door. Het naar bed brengen is soms nog moeilijk, maar hier maken we elke keer weer stappen in. Dankzij Stephanie ben ik weer een uitgeruste moeder.

Sanne, dochter J. 10 jaar

Toen J. steeds meer ging zeggen dat ze dingen niet kon en dat school stom was, vooral rekenen maakten wij ons wat zorgen Want wij zagen dat zij zich cognitief niet meer ontwikkelde en wij zagen ons blije vrolijke meisje veranderen in een teruggetrokken meisje. Toen besloten wij dat we graag hulp wilden hebben. Zo kwamen we bij Stephanie terecht. Het feit dat zij gespecialiseerd is in hooggevoeligheid was voor ons belangrijk. En J. is dol op haar. Stephanie is heel rustig en zorgde dat zij zich helemaal op haar gemak voelde. Wij vonden het fijn om te zien dat J. zich steeds meer zekerder van zichzelf begon te voelen weer blijer werd. Ze vindt school weer leuk en bij vlagen vindt ze zelfs rekenen weer leuk

Bubbels Kindercoaching is gesloten

Maar geen zorgen, we blijven graag met je in contact! Je kunt nog steeds onze inspirerende blogs lezen vol met tips en adviezen. Heb je vragen of wil je toch graag iets bespreken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!

Liefs, Stephanie