Schitterend Sensitief

Van gevoelige last tot schitterend talent

Jouw dochter is hoogsensitief en hoewel je haar toch vaak genoeg laat merken dat dat oké is en dat dit bij haar hoort, merk je dat zij steeds meer tegen haar eigen sensitiviteit aanloopt. Het lijkt wel alsof zij al die prachtige dingen die bij haar horen niet ziet als iets moois.

Steeds vaker merk je dat je dochter minder blij is. Ze heeft last van haar omgeving, weet niet hoe ze hier mee om moet gaan. En hierdoor verliest ze volledig de grip op de situatie en dat maakt dat ze vaak boos is en veel huilt. Jij voelt je machteloos. Je wilt haar helpen, maar wat je ook doet, je lijkt niet echt tot haar door te dringen.

Daar waar ze eerst veel vrienden om zich heen had, zie je nu dat zij zich steeds meer terug trekt en veel op zichzelf is. Als je hier met haar over praat, geeft zij aan dat zij zich niet gezien en niet begrepen voelt. Ze klaagt steeds meer over hoofd en buikpijn.

Het doet je pijn om jouw meisje zo met zichzelf te zien worstelen.

Je zou graag willen dat jouw dochter weer dat blije, vrolijke meisje wordt. Dat ze inziet dat haar sensitiviteit geen last, dat ze zelf ervaart dat het iets heel moois is en dat zij prachtige talenten bezit. Dat ze weet waar haar grenzen liggen in contact met haar vrienden en dat ze overprikkeling bij zichzelf herkent, voordat zij in een woede aanval of een huilbui krijgt.

Je wenst dat zij zichzelf beter gaat leren kennen en dat zij zichzelf ziet zoals jij haar ziet. En dat ze positief en vol zelfvertrouwen in het leven staat

Het traject Schitterend Sensitief heeft dit alles als doel. En zal altijd uitgaan van de behoeften van jouw dochter, zodat zij de handvatten krijgt om haar sensitiviteit om te zetten tot iets positiefs.

"Stephanie deed een beroep op de eigen krachten van onze dochter. Dit gaf haar meer vertrouwen in zichzelf en dat ze de dingen zelf kon oplossen"

Wat kunnen jij en je dochter verwachten?

Kennismakingssessie

In dit gesprek maak ik graag kennis met jullie, de ouders. Hierin kunnen jullie aangeven waar jullie met jullie dochter tegenaan lopen.

6 coachsessies met jullie dochter

Samen met jullie dochter ga ik kijken waar zij tegenaan loopt en we kijken wat zij nodig heeft en wat voor haar werkt. Deze 6 coachingssessies zijn dat ook geheel op maat gemaakt, zodat het aansluit bij jullie wensen en de wensen van jullie dochter

Coachingssessie met de ouders

In dit traject doe ik ook een sessie met beide ouders. Dit kan live bij mij, maar mag ook online. We kijken waar ik jullie nog in kan ondersteunen.

Video met uitleg hsp en factsheet

Voordat we met de coaching beginnen, stuur ik jullie een video waar ik met name aan jullie dochter nog eens uitleg wat hoogsensitiviteit is. Ook krijgt jouw dochter een factsheet met alle mooie dingen die bij hoogsensitiviteit horen. Zodat ze die nooit meer kan vergeten!

Een eigen positiviteit dagboekje

Om ons te focussen op de fijne en mooie dingen krijgt jouw dochter een boekje waar zij alle positieve dingen kan bijhouden die er gebeuren.

Laagdrempelige thuisopdrachten

Ook zullen er soms opdrachten zijn die thuis verder uitgewerkt kunnen worden. Deze opdrachten zijn helemaal op maakt gemaakt

Terugkom sessie

We plannen 4 weken na de laatste coachingssessie nog een terugkomsessie in. Dan bespreken we hoe het nu gaat en bekijken we samen of er nog iets nodig is in de toekomst.

Wat levert het jou en je dochter op?

Na het traject Schitterend Sensitief zal je merken dat jouw dochter:

Maar bovenal zal je merken dat zij haar autonomie heeft teruggepakt en dat zij weer een blij en vrolijk meisje is.

Investering in jullie dochter

De investering die jullie doen in jullie dochter met het Schitterend Sensitief traject is 847 euro.

In termijnen betalen is altijd mogelijk, neem gerust contact op hierover.

'Ik vind het ook fijn dat als er op school dingen gebeuren, waar ik mij niet fijn bij voel, ik het altijd met jou kan delen en we er samen een oplossing voor verzinnen'

Ik ben Stephanie en ik help hoogsensitieve meisjes in hun kracht te staan.

Ik ben zelf ook hoogsensitief. En als ik als kind had geweten wat ik op latere leeftijd heb geleerd, dan was ik als volwassen vrouw meer bewust geweest van mijn talenten. En had ik mij in veel situaties veel sterker gevoeld. Hoe geweldig is het als meisjes die hoogsensitief zijn op jonge leeftijd al meer bewust zijn van wie zij zijn en hierdoor hun puberteit soepeler doorlopen en als volwassen vrouwen goed kunnen functioneren en hun sensitiviteit kunnen inzetten als een talent.