Een GRATIS 'Ontdek en Versterk' gesprek

Ik help jou je dochter te versterken.

Zie jij je hoogsensitieve dochter worstelen met zichzelf. En weet jij nu niet meer hoe je haar kan helpen. Je hebt waarschijnlijk al veel geprobeerd en soms werkte dat voor even, maar nu lijkt niets meer te werken. Dat voelt machteloos en dat terwijl je weet hoeveel potentie er in je mooie dochter zit.

Ik help je graag om meer te ontdekken over hoogsensitiviteit en zo je dochter te versterken in haar kracht.

Soms is het al heel helpend om even met iemand die expert is op het gebied van hoogsensitiviteit  te overleggen over hoe jij je dochter adequaat kan helpen. Een ander inzicht of benadering kan er zomaar voor zorgen dat jij je dochter helpt weer in haar kracht te gaan staan.

Vrijblijvend coachgesprek met sowieso 3 tips die jou helpen

Wil jij graag hulp van mij, maar ben je nog geen klant bij mij? Wil je graag jullie situatie met mij bespreken en tips krijgen van mij. Dat kan! Vraag vandaag nog een “Ontdek en Versterk” gesprek aan bij mij. Ik doe zo’n gesprek ter waarde van 77 euro maar twee keer per maand.

Voorafgaand van dit gesprek stuur ik je wat vragen op, waar je jullie situatie toelicht en welke vragen je graag beantwoord krijgt. Op deze manier kan ik mij specifiek op jullie vragen richten en zo de juiste tips met jullie delen.

We maken een online afspraak voor een half uur waar ik jou gegarandeerd 3 tips geef die afgestemd zijn op jouw vragen, zodat jij meer ontdekt over je dochter waardoor jij haar weer kan versterken.

Wil je dit graag? Vul dan snel onderstaand formulier in!

 

Ik wil graag een 'ontdek en versterk' gesprek met Stephanie

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.