Berichtjes uit de Bubbelende praktijk

Coach voor hsp kinderen

Een jaar ben ik nu bezig als zelfstandig kindercoach bij Bubbels Kindercoaching. Waar ik een dag in de week werk als coach voor kinderen en ouders die tegen hun gevoeligheid aan lopen. Een jaar vol met mooie trajecten, van balanceren tussen juf en coach zijn, balanceren tussen loondienst en ondernemer zijn. Van af en toe het bijltje erbij neer willen gooien en dan in de praktijk toch weer doorgaan. Want dit is wat ik wil, wat ik goed kan en wat mij blij maakt.

Wel was er iets in mij gedurende de zomer dat maakte dat ik voelde dat er iets anders was. Ik ben verhuisd met mijn praktijk, maar dat was het nog niet helemaal. Twee weken geleden ben ik met mijn schriftje en mijn favoriete pen naar het strand gegaan. Ik bestelde een lekker drankje en een bak nacho’s en liet mijn hoofd lekker leeg lopen. En ondertussen voelde ik mijn maag samenknijpen, een gevoel dat ik weet dat ik op de goede weg zit. Laten we het intuïtie noemen.

Want van nu af van stop ik met schrijven over al die dingen waar je bij mij voor mag komen als je daar tegenaan loopt samen met je kind. Dat is jammer hoor ik je denken, maar geen zorgen. Ik blijf schrijven, want ik houd daarvan. Maar vanaf nu schrijf ik vanuit mijn hart, want ik ben van mening dat dat veel leuker is. Vanuit mijn hart schrijf ik hier alleen nog maar over wat ik meemaak als coach en als juf. Wat ik zie en voel bij de kinderen en de ouders die de afgelopen jaren bij mij op mijn pad zijn gekomen en nog steeds dagelijks op mijn pad komen. Want over deze kinderen en ouders gaat het. Zij zijn de reden dat ik doe wat ik doe. En dat doe ik al jaren vanuit mijn hart. Waarom? Omdat ik niet anders kan.

Dus veel plezier met het lezen van berichtjes uit mijn Bubbelende praktijk. Zodat je kan zien en voelen hoe ik werk met jouw kind en met jullie.

Liefs,

Stephanie

Ps: Alle namen van kinderen en ouders zijn gefingeerd. Sommige verhalen zijn samengevoegd en soms zijn er dingen weggelaten in verband met privacy. Mijn rol in de verhalen is altijd naar waarheid.