Bubbels Kindercoaching nu ook in Haarlem!

Ik houd van Haarlem! Ik heb daar dan ook zo’n 7 jaar met veel plezier gewoond voordat ik naar het fijne Assendelft verhuisde. En ik ben dan ook heel blij aan te kondigen dat Bubbels Kindercoaching dan nu ook in Haarlem zit!

Toen ik alleen nog maar visualiseerde dat ik als kindercoach zou werken, sprak ik regelmatig met een vriendin over waar ik mijn praktijk dan zou gaan beginnen. En dan kwam ik altijd weer uit op Haarlem aan de kant van Heemstede en Aerdenhout. 

En zo zie je maar, dat wat je het universum in slingert komt dan toch voor elkaar. Sinds 1 november zit Bubbels Kindercoaching in het prachtige pand van Stories op de Wagenweg in Haarlem. Tegen Heemstede aan!

Stories is een concept dat zich volledig op therapeuten en coaches richt. Ik kan daar een kamer inboeken  met een klant en ook is er een levendige community. De ruimtes zijn heel rustig en ruimtelijk ingericht en daarbij ruikt het er heerlijk! Mijn klantjes zullen er zeker heel erg op hun gemak zijn en ik kijk er naar uit om de eerste klant in Haarlem te mogen ontvangen!